Çarşamba, Ocak 03, 2007

Yılbaşı Hediyelerim


Yılbaşında arkadaşlarıma hediye olarak kurabiye yaptım. Son birkaç yıldır her yılbaşında hazır birşeyler almaktansa kendi yaptığım çikolata veya kurabiyeleri hediye etmek çok daha fazla hoşuma gidiyor. Arkadaşlarımda hazırladığım hediyeleri çok beğendiklerini söylediler. Hediye kutularımı Eminönünde bulunan kutucularda alıyorum. Bu kutuları Eminönü Fermo'nun yanındaki kutucudan aldım. İstediğiniz boyut ve renkte kutu bulabiliyorsunuz.


6-7 çeşit kurabiye hazırladım. Her kutuya hepsinden birkaç tane koyarak paketledim. Yaptığım kurabiyelerden 2 tanesi, Sevgili Mine'den öğrendiğim Kestaneli Kurabiye ve Çikolatalı Kurabiye oldu. Çikolatalı kurabiyeler piştikten sonra ufak bir kaza sonucu üzerini tamamen çikolata ile kapladım.
Diğer kurabilerim ise, un kurabiyesi ve çeşitli kalıplar ile kestiğim üzerlerini erimiş çikolata ile süslediğim kurabiyeler oldu. Hatta kurabiye hamurunun bir kısmını yeşil gıda boyası ile yoğurup çam ağaçları yaptım. Malesef onların resimlerini çekmeyi unuttum.

Etiketler:

2 Comments:

Blogger Bocuruk said...

Ebru'cuğum,
Ne şirin kurabiyeler olmuş canım ellerine sağlık. Ve böyle bir hediye almak çok hoş olsa gerek...

05 Ocak, 2007 14:32  
Blogger Nukhet said...

Hediye icin bu kurabiyelerle ugrasmak hem cok iyi bir fikir hem de zevkli bir ugras. Sevdiklerin ok sanslilar. Hepsi cok guzel gozukuyor. Ellerinize saglik.

06 Ocak, 2007 10:17  

Yorum Gönder

<< Home