Pazar, Mart 19, 2006

Merhaba Mutfak Dostları,

Yemek yapmak ve yemek benim için çok ayrı bir zevk. Mutfağa girmek benim için bir terapi gibi... Çok küçük yaşlardan itibaren annem yemek yaparken onu izlemek ve ona yardım etmek benim için çok büyük bir keyifti. En büyük hayalim bu keyfi iş hayatına dönüştürmek ve yeni lezzetler üreterek yemeği zevk olarak düşünen dostlarla paylaşmak.

Çok uzun zamandır, yeni lezzetler bularak yapmaya çalışıyorum. Bunları yaparken, bloglardan çok faydalandığımı itiraf etmeliyim. Yemek ile ilgili blogları hazırlayan ve bugüne kadar bizlerle paylaşan tüm arkadaşların ellerine kollarına sağlık.

Umarım burada birçok yemeği ve yaşadığımız güzellikleri birlikte paylaşırız.

5 Comments:

Anonymous Adsız said...

Senin sayfani 5 aydir okuyor ve yaptiklarini deniyorum, tesekkürler cok hos tarifler veriyorsun Viyana dan TUBA

05 Eylül, 2006 10:15  
Anonymous Adsız said...

Excellent, love it! »

04 Şubat, 2007 00:33  
Anonymous Adsız said...

Aşçı Forum

Aşçı İş Arayanlar

Aşçı Arayanlar

Yerli Yemek Tarifleri

Aşçı Okulları

Dünya Global Mutfak

Profesyonel Yemek Malzemeleri



Profesyonel Sos çeşitleri


Tatlı Pasta Çeşitleri


Resturant Kurulumu


Yemek Üzerine İş yeri Kurulumu


Profesyonel Mutfak Malzemeleri



pvpserverler

30 Ocak, 2011 17:26  
Anonymous yemek tarifleri said...

resimli yemek tarifleri
lezzetli yemek tarifleri
yemek tarifleri
yemek tarifi
yemek kursları
yemek tarifi siteleri
kolay yemekler
güzel yemekler
pratik yemekler
türk mutfağı
çin mutfağı
italyan mutfağı
çörekler
Pizza
Pizzalar
Tatlılar
tatlı
kandil simidi
reçel
reçeller
dolma
dolmalar
fransız mutfağı
tatlı tarifleri
hamur işi
soslar
çorbalar
pasta tarifleri
sebze yemekleri
zeytinyağlılar
kurabiyeler
Çorba
Mantı
Köfte
Güveç
Bat
Mücver
Tavuk
Pilav
But
Barbekü
Fasulye
Bonfile
Enginar
Patlıcan
Ispanak

16 Ağustos, 2011 18:30  
Anonymous yemek tarifleri said...

Börek
Baklava
Külbastı
Kereviz
Kebap
Makarna
Pasta
Pastalar
Tandır
Mercimek
Biftek
Sarma
Dolma
Kek
Poğaça
Kurabiye
Pide
Karnabahar
Haşlama
Nohut
Kapama
İncik
Bulgur
Barbunya
Mantar
Zeytinyağlı
Patates
Bakla
Hünkar Beğendi
Kavurma
Lahana
hamsi
palamut
balık
levrek
tava
çipura
Kefal
alabalık
lüfer
istakoz
yengeç
barbunya
dil balığı
gelincik
kolyoz
minakop
mercan
çörek

16 Ağustos, 2011 19:32  

Yorum Gönder

Links to this post:

Bağlantı Oluştur

<< Home