Pazar, Haziran 11, 2006
Takip Ettiğim Linkler
- Açık Büfe
- Bengisu'nun Mutfağı
- Benim Küçük Mutfağım
- Bizim Pastane
- Bocuruk
- Binnur'dan Türk Yemekleri
- Defneden
- Derya'nin Güncesi
- Devletşah
- Dilek'ce
- Ev Cini
- Gelincik Tarlası
- Hamburger ve Croissant
- Hanimiş
- Hasır Sepet
- Lezzetin İzinde
- Mekanımız Mutfak
- Miss Çilek
- Misssgibi
- Mutfak Güncesi
- Mutfakta Zen
- Özgül'ün Sofrası
- Pastacı
- Portakal Ağacı
- Safran Mutfakta
- Sibel'in Kahvesi
- Sweet Kitchen
- Tarçın'ın Mutfağı
- Tea Time
- Tuz & Biber
- Ufuk Mutfakta
- Yemek Günlüğüm
- Yeşim'in Mutfağı
- Yemek & Biz
- Yemek Cini
- Yogurtland
- Yemek Atölyesi
- Zeytin Ağacı
- Zuhal Yalçın'ın Karnavalı
Son Eklenenler
-
<
- <İki Renkli Kek/a> <
- <Çilekli Mereng/a> <
3 Comments:
Ebru, asilama yöntemiyle :) Söyle ki, fidelerin cicek actigi zaman, ucu pamuklu kulak temizleme aletiyle ciceklerin sari tüylü ortalarina dokunup, hemen baska bir cicegin ortasina atlayacaksin, böyle cicekten cicege gezineceksin, yani bir cesit ari fonksiyonu göreceksin. Tabii cok amatör bir yöntem bu. Ama yine de ufak saksilarda 30'a yakin cilek cikartmaya yetti. (Hatta bir arkadasim, balkonda yetistirdigi domatesleri icin uygulamis ayni yöntemi. )
Ebru, gordugum en guzel cilek fotograflarindan biri bu. Nasil da guzeller. Umarim bir yolunu bulup cogaltabilirsin.
Sevgiler.
Keep up the good work Goog stock quote nj small business insurance
Yorum Gönder
<< Home